Om FORDONSCOMPANIET AB I KARLSKRONA

För några år sedan startade Fordonscompaniet i mindre skala på en yta med plats för ca 10-15 bilar. Främst handlade det om en passion för bilar, där utbudet i många fall var importbilar/sportbilar från Tyskland. Då efterfrågan ökade efter denna typen av bilar fortsatte vi resan med att anpassa utbudet efter modeller som var något mer annorlunda än de bilar handlare lokalt brukar erbjuda. Fler sportbilar, fler muskelbilar, fler amerikanare, och under våren/sommaren ännu fler cabrioleter.

När grannen lade ner sin verksamhet passade vi på att utöka verksamheten genom en stor ombyggnation/renovering, varav ytan inomhus tredubblades. Lagret har nu i snitt ca 70 bilar. Vi anpassar oss ständigt efter marknaden och omsätter just nu ca 350-400 bilar om året. Vi specialiserar oss på importbilar, vi har egen rekondfirma, vi utför förmedlingsuppdrag där vi hjälper kunder att sälja sina bilar, men även förmedlingar som innebär att vi efter kunders önskemål köper in bilar från hela Sverige (både från företag och privatpersoner) och levererar till Karlskrona komplett med garantilösningar, rekond och support. 

Låter detta intressant? Välkommen att kontakta oss inför försäljning av din bil, inköp av din framtida drömbil, eller varför inte besöka oss i vår bilhall för en kopp kaffe!

/Mvh Fordonscompaniet med personal!