SÄLJA?

VILL DU SÄLJA DIN BIL? VI KAN HJÄLPA DIG GENOM ATT VI FÖRMEDLAR BILEN ÅT DIG.

Låt oss sköta försäljningen av din bil. Varje bil är unik och har olika förutsättningar om vad som kan anses som lyckad försäljning till högsta möjliga summa. Vi sköter försäljning i form av marknadsföring, rekond, finansiering & garanti till överenskommet fast pris för uppdraget. Låter detta intressant? Kontakta oss för att få mer information!

KÖPA?

VI KÖPER IN DIN NYA BIL ÅT DIG. VI SKÖTER INKÖP, FINANSIERING & TRANSPORT TILL EN FAST KOSTNAD.

Att köpa in bilar från företag eller privatpersoner är inget hinder för oss. Vi sköter allt så det blir så enkelt som möjligt för dig som kund. Vi kommer överens om kostnad och tillvägagångssätt tillsammans innan inköpet görs. Ibland kan det vara skönt att slippa logistiken när man hittat sin drömbil på en annan plats i Sverige. Vi ordnar även med finansiering, garanti och försäkring så att bilen är klar att hämta i vår anläggning i Karlskrona.

IMPORTERA?

VI KAN HJÄLPA ER MED IMPORT AV UNIKA OBJEKT. Vi LÖSER ALLT FRÅN INKÖP TILL REGISTRERING & FINANSIERING I SVERIGE.

Fordonscompaniet är en erfaren och pålitlig partner när det gäller import av bilar. Med 15 års erfarenhet inom branschen har vi gedigen kunskap och ett brett nätverk av samarbetspartners för att kunna erbjuda våra kunder en smidig och trygg importprocess. Vi förstår vikten av att hitta rätt bil till rätt pris och strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Så om du drömmer om att importera din drömbil, tveka inte att kontakta oss på Fordonscompaniet så hjälper vi dig att göra din dröm till verklighet.

Vi säljer din bil åt dig

Genom förmedling av din bil hos Fordonscompaniet hjälper vi dig att sälja din bil för att komma närmare önskad målsumma.

Vi köper in din DRÖMBIL

Söker du något som vi inte har i vårt lager? Vi kan köpa in din drömbil från företag och privatpersoner.

VI ORDNAR TRANSPORT & FINANS

Behöver du hjälp med att transportera/köpa in ditt fordon. Vi ordnar transportlösningar för dina behov.