Du kan köpa din bil redan idag

Genom att låta ett finansbolag finansiera köpet behöver du inte vänta flera år tills du har sparat ihop pengarna. I stället betalar du en låg summa varje månad precis som du idag gör med hyran, telefonen och dina andra räkningar. Och genom att bilen blir din säkerhet för lånet går det snabbt och enkelt att ordna.

DELA UPP BETALNINGEN UPP TILL 84 mån

Med de olika finansbolagen som vi samarbetar med kan vi erbjuda flertalet betalningsupplägg, de vanligaste är 36 mån och 72 mån. Är det en nyare bil så kan vi ordna upp till 84 mån delbetalning.

Varför billån via finansbolag och inte ett vanligt banklån?

Vi använder oss av några av marknadens största aktörer för att du ska kunna känna dig trygg.

Det finns många anledningar till varför det är mer fördelaktigt med en bilfinansiering via ett finansbolag jämfört med att till exempel ta ett vanligt banklån.

Bland annat använder du bilen som säkerhet och kan dessutom välja mellan olika avbetalningsformer och hyresupplägg. Du betalar av per månad och har möjlighet att komplettera med ett flertal tilläggstjänster som till exempel serviceavtal. Allt samlat på en månadsfaktura där du får en tydlig överblick.

Med ett lån från Nordea får du som kund alltid en betalplan som gör det möjligt att betala av lånet i lagom takt. På det sättet står du inte med ett för stort lån den dag det är dags att sälja fordonet.

Nordea Finans

DNB Finans


Finansiering med ränta från 3,95%. Möjligheter till leasing av bil för företag. Delbetalningsplaner upp till 84 mån. Två veckor fri försäkring i samarbete med Trygg Hansa vi köp av bil med finansiering. 

Mymoneybank


Lån utan bil som säkerhet. Ränta från 6.95%.